Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/06/221306/optimalpotential.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/06/221306/optimalpotential.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

6. Köp Vår Bok

img_4793”Som föräldrar till ett barn med NPF var det mycket lärorikt och starkt att få del av bägge parters upplevelser . Man känner igen sig i många situationer och det skapar eftertänksamhet och en större förståelse för barnets perspektiv. Otroligt att man som förälder och barn upplever livet så olika, allt man vill är deras bästa.”

– Jessica mamma till Stig 11 år

Det som är mest unikt med vår bok är att den, precis som våra föreläsningar, är skriven ur två perspektiv. Den berättar hur både mor och son har tänkt i såväl lättare som svårare stunder. Den är som en förlängning av en föreläsning men täcker så mycket mer av vad som hänt i våra liv, både tillsammans och var för sig, än vad vi hinner med under en tvåtimmars föreläsning.

Vi ger dig en inblick i hur det har varit att vara Daniel och hur det har varit att vara Kerstin i det att vi både sprungit in i, och överkommit svåra och tillsynes oöverkomliga problem. Boken ger också en inblick i hur personal som har arbetat med Daniel har agerat, vad vi alla har gjort bra och vad vi kunnat göra bättre. Den avslutas med en guide som väldigt specifikt tar upp de mest inflytelserika personernadaniel2 i Daniels uppväxt, varför de varit så viktiga, vad de gjorde bra/dåligt och lärdomar man kan dra därom.

Boken finns att köpa på adlibris och bokus. Det går också bra att köpa den under våra föreläsningar och workshops.

Man kan om man vill !