Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/06/221306/optimalpotential.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/06/221306/optimalpotential.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

9. Referenser

”Varmt tack för en kväll full av känslor, skratt, handfasta råd och inte minst igenkänning. Det ni förmedlar om er gemensamma resa inom kommunikationens område ger inspiration och hopp. ”Olika” kan vara jobbigt men oj vad bra det kan bli när viljan finns att försöka förstå varandra.”

– Carin Övringe, utvecklingsledare Kristinehamns kommun

”Daniel och Kerstin berättade öppenhjärtligt om sina respektive upplevelser av att leva med Aspergers syndrom. Daniel som har Aspergers och Kerstin som är mamma till ett barn med Aspergers.  Deras berättelse gav mig insikt om kommunikationens och förståelsen betydelse och att anhöriga behöver stöd och avlastning för att orka. Fortsätt berätta er historia, Daniel och Kerstin!”

– Torild Ibsen, anhörigkonsulent i Ludvika kommun

”En föreläsning som berör på många plan. En berättelse om självaste livet. Hur det är. På riktigt. En mor som berättar om sin kamp för sin son och balansen mellan just mamma-rollen men också behovet att få komma bort, våga släppa taget. En son som berättar varmt om relationen med sin mor. Om tårar och glädje, om förtvivlan och hopp. Om mod, kamp och vinnarskalle. En föreläsning alla pratar om som du som inte hört måste ta del av!”

– Anna Tillberg, anhörigkonsulent Värnamo kommun

Tack för en fantastisk föreläsning! Ni två tillsammans är helt lysande 🙂 Ni delar med er av livets alla sidor… rakt, ärligt och beskrivande, Så viktigt att få se och höra allt ni gått igenom tillsammans. Vilken styrka o Kärlek ni förmedlar!!! Kan varmt rekommendera er till andra som vill höra en kanonföreläsning!! Och i detta ingår Daniels bubblande skratt!! 🙂  🙂 ”

– Katrin Lindholm, anhörigkonsulent Avesta kommun

”Föreläsningen var både lättsam, allvarlig och mycket inspirerande. Både den anhöriges och den drabbades perspektiv kommer fram på ett väldigt bra sätt. Vi tycker det var särskilt värdefullt att kunna erbjuda en föreläsning som lyfter fram bägge perspektiven samtidigt.”

– Anna Rångemyr & Agneta Gustafsson, anhörigkonsulenter Borås kommun

”Kerstin och Daniel var en perfekt duo som berättade gripande ur sina egna perspektiv. Det gjorde att man kunde sätta in sig bättre i hur de tänkte när de båda befann sig i samma situation. Under föreläsningens gång märktes det att det skapades en kontakt mellan föreläsarna och åhörarna och det bidrog till att många blev nyfikna på att få höra mer om dem. Om ni vill ha en inspirerande och energigivande föreläsning så rekommenderar jag Kerstin och Daniel.”

– Maryam Kormi Nouri, anhörigkonsulent Upplands Bro kommun

”En berörande, känslosam föreläsning som ger hopp. En föreläsning som många borde ta del av, både anhöriga, drabbade och personal.”

– Birgitta Livgård Andersson, anhörigkonsulent  Stockholm Stad, Farsta stadsdelsförvaltning

”En helt otrolig föreläsning med skratt, bekräftelse och en och annan tår i ögonvrån. Man fick så mycket energi av er! Tack!”

– Från en av åhörarna, från vår föreläsning i Avesta.

”En mycket intressant föreläsning där det bästa var exempel av erfarenheter.”

”Det bästa med föreläsningen var barn  – vuxenspectrat. Bra med framtidstro/hopp och att få tips om saker som fungerat bra för Daniel. Det ska bli spännande att läsa boken!”

– Från två av åhörarna, från en föreläsning på Aspergercenter.

”Tack för en bra föreläsning med mor och son (asperger). De hade verkligen karisma. Fängslande. Just sådana föreläsningar som jag önskat mig. Som vi behöver.”

– Från en anhörig, från en av våra föreläsningar i Stockholm stad.

Man kan om man vill !